PROGRAMMA

Hier volgt het gedetailleerde operatieplan voor ons aanstaande evenement. Bereid je voor om deel te nemen aan een doorlopende militaria- en vintage ruilbeurs. Bij honger of dorst, begeef je naar het front van het food court met een gevarieerd menu, een gezellig buitenterras, en de verwarmde hoofdtent met zitplaatsen. Zaterdag geldt als de optimale dag voor bezoekers om strategisch langs te komen. Wees paraat en markeer jezelf als ‘op post’ voor een historische ervaring bij Splendid44!

Donderdag

Donderdag, klokslag 17:00 uur, openen we het terrein voor onze vastberaden deelnemers – reenactors en voertuigeigenaars. Een avondoffensief vol historisch eerbetoon en meeslepende kracht staat op het punt te beginnen.

17u -

Terrein open voor deelnemers

Vrijdag

Vrijdagochtend, het strijdtoneel ontsluit zich voor deelnemers, kampementen verrijzen als strategische bolwerken. ’s Middags wijd open voor het publiek. Bij valavond start het betalende avondoffensief met De Love Me Tenders, ingeleid door de Boogie-dansworkshop van Dans&Co, gevolgd door DJ-Piot. Marcheer naar de avondlijke festiviteiten!

09u -

Terrein open voor deelnemers, installatie kampement

12u -

Open voor publiek

19u -

Voorafgegaan door een dansworkshop Boogie door Dans&Co

Gevolgd door DJ-Piot

Zaterdag

Zaterdag, de uitgelezen dag voor bezoekers. Na reveille openen de deuren om 10:00 uur met voortdurende demonstraties en uitleg door diverse groepen. In de namiddag, kan je deel nemen aan een dansworkshop of luister naar “The Rappel Sisters”. Afsluiting met het Liberty Ball. Beleef de dag vol glorie!

10u -

Open voor publiek

Doorlopend demo's en uitleg door de verschillende aanwezige groepen

Gedetailleerd programma volgt nog korter op het evenement

13u -

Dansworkshop Lindy Hop basics door Febe & Tjekke

15u -

Optreden van The Rappel Sisters

19u -

Voorafgegaan door een dansworkshop Stroll door Tot Toen Swingt

Gevolgd door DJ-Piot

Zondag

Zondag, bij het ochtendappèl, starten we met een krachtig ontbijt en vangen we de voormiddag aan met de demontage van kampementen. Om 12:00 uur eindigt het evenement. Een gedisciplineerd slotakkoord van dit weekend vol actie en verbondenheid. Op naar de volgende missie!

08u -

Afbraak kampement

12u -

Einde evenement